Nederlands (Nederland) Deutsch (Deutschland)
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Even voorstellen

Mijn naam is Andries Spoelstra. Mijn loopbaan is gestart na een technische opleiding als onderhoudsmonteur. In de jaren ’90 heb ik de overstap gemaakt naar diverse betonfabrieken. Ik heb een management opleiding gedaan en heb de laatste jaren een leidinggevende functie gehad. Vanaf 2013 ben ik ZZP-er en ben ik in deze functie aangenomen bij NEF (werk en leerbedrijf) als interim manager tot 1 september 2015.

Het bedrijf

Door de komst van de Participatiewet moesten de gemeenten in Noord Oost Friesland hun sociale werkvoorziening, ondergebracht bij werk- leerbedrijf NEF, deels gaan hervormen.  Op 1 september 2015 heb ik de metaalafdeling van de sociale werkvoorziening (NEF) overgenomen en ben ik onder Driesmetaalwerken BV verder gegaan.

Bij de overname hebben we ook de orderportefeuille en klanten overgenomen. Een van deze klanten was Arrest Hekwerken. De heer Meijer had het product kalvermobiel en was op zoek naar iemand die zijn bedrijf over wilde nemen. Gezien Driesmetaalwerken BV toen al voor een groot deel de productie voor zijn rekening had genomen, leek dit een logische stap.

Vanaf april 2018 is de heer Meijer onze compagnon en zijn wij onder de naam Driesmetaalwerken/Arrest Hekwerken cv verder gegaan.

We hebben de erkenning als werk-en leerbedrijf en zijn lid van de Koninklijke Metaal Unie.

De medewerkers

Vanuit de overname werken er twee mensen die  gedetacheerd zijn vanuit NEF. Daarnaast zijn er nog drie werknemers met een uitdaging. Als werkgever moet ik er rekening mee houden dat ik het werk zoek bij de mensen en daarom ook niet alles aan kan nemen. Ze zijn goed in wat zij doen en daarom richten wij ons op seriewerk. We hebben een team van knippers, ponsers en lassers.

Daarnaast hebben we drie werk-ervaringsplekken voor mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt en/of stagiaires.

Het product

Ik heb bestaande klanten van NEF overgenomen, daarnaast ben ik op zoek gegaan en heb nieuwe klanten aangetrokken. Ik blijf bezig om het klantenbestand uit te breiden. De producten die wij maken zijn: hijsvoorziening, hekwerken (voor o.a. veehouderijen en balustrades) Ook voor het boren van gaten,draadtappen,serie zaagwerk, ponsen (ponsnippelmachine) en ringen walsen kunt u bij ons terecht.

Bij Driesmetaal speciaal werk ik aan nieuwe producten op industrieel gebied, denk hierbij aan stalen deuren, kasten e.d. Als u een idee heeft voor een bepaald product en weet niet goed hoe u dit moet realiseren, neem dan contact op zodat we hier samen tot een oplossing kunnen komen.

Kwaliteit en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel. Bent u van plan om uw seriewerk uit te besteden? Ik kom graag met u in contact voor een vrijblijvende offerte en u bent van harte welkom om het bedrijf te bezoeken.